Marketing Automation

Bureauerne

Leverandørerne af Marketing Automation

By on 04/09/2016

Her er listen over de bureauer i Danmark, som rådgiver og implementerer Marketing Automation – og har en vis mængde erfaring med det. Der findes naturligvis flere, men de nævnte har formået at komme op på min radar som dem, der har flest kundesager på erfaringskontoen.

Så kan du besøge dem alle sammen og finde det bureau, der passer bedst til dig.

Agillic

Agillic markedsfører sit eget system af samme navn, som er dansk af oprindelse og stadig hosted i København. De har gang i et superspændende produkt, der kombinerer Predictive Analytics med Marketing Automation: Armstrong One.
ProduktServices

Apsis

Apsis tilbyder sin egen email-løsning, Apsis Pro, der er af svensk oprindelse.
ProduktCases

Atcore

Atcore er et search og marketing-bureau med en dejlig holistisk tilgang til omnichannel marketing, og på Marketing Automation-fronten især arbejder med Marketo og Oracle Marketing Cloud.
ProduktCases

IIH Nordic

IIH Nordic er kendt som et online marketing-bureau, men de rådgiver også i Marketing Automation. De er i den forbindelse platformsuafhængige.
ServicesCases

Increase

Increase arbejder kun med Marketing Automation-teknologi og fokuserer på Oracles produkter Marketing Cloud Eloqua og Responsys.
ProduktServices

Katalysator

Katalysator arbejder med Marketing Automation med fokus på Inbound Marketing og Online Marketing. De anvender den internationale løsning Hubspot.
ProduktCases

Magnetix

Magnetix er et kombineret dialog- og webbureau med forstand på teknologi. De trækker på flere systemer, f.eks. Oracle Marketing Cloud Responsys.
ServicesCases

Wunderman

Wunderman er et Marketing-bureau med fokus på hele customer-experience og målbare resultater. De anvender Adobe Marketing Cloud.
ServicesCases